reserveren (035) 542 17 84

Nieuws

Kom werken bij De Generaal! 

De Generaal is op zoek naar enthousiaste en gastvrije collega’s voor in de bediening en keuken. Wij bieden salariëring boven cao en prima arbeidsvoorwaarden.

Vacatures De Generaal en zijn team

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?

Voor een afspraak bel: 035 – 54 217 84 of stuur een email naar: peter@degeneraal.nl

 

Fijn u weer te zien!

De Generaal en zijn team zijn in opperbeste stemming dat zij u weer mogen verwelkomen. Natuurlijk denken wij aan alle mensen die door Corona getroffen zijn en daarom garanderen we dat alle voorgeschreven maatregelen worden nageleefd. 

Wees welkom: eet, drink en geniet van de gezelligheid!

De Generaal take-away menukaart

Helaas hebben we de deuren weer moeten sluiten. In ieder geval tot 14 januari. 

Wel zijn we alle dagen geopend voor take-away van 10:00 – 19:00 uur. Koffie to go met iets lekkers erbij, een heerlijk broodje voor de lunch of een kopje erwtensoep. Ook zijn alle gerechten van onze afhaal menukaart de hele dag beschikbaar. Bel 035 – 5421784 als u trek heeft!

Het Kabouterpad is alle dagen van de week toegankelijk tussen 10:00 – 16:00 uur. U hoeft niet te reserveren en kunt de benodigdheden bij ons ophalen. 

Eerste en tweede kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Het Team van De Generaal wenst u mooie feestdagen en een prachtig 2022 en hoopt u in het nieuwe jaar weer snel te mogen begroeten!!

 

Gesloten tijdens de feestdagen

De Generaal is dit jaar tijdens de feestdagen gesloten. 

Zowel op Eerste en Tweede Kerstdag, Oudejaars- en Nieuwjaarsdag is De Generaal dicht en is er geen mogelijkheid om take-away menu’s te bestellen en af te halen. 

 

VACATURE

De Generaal heeft een vacature voor een zelfstandig werkende kok. Bel 0355421784 en vraag naar Peter Lanting of Peo van Hoof. Mailen kan ook naar peter@degeneraal.nl

 

De Generaal in opperbeste stemming

De Generaal en zijn team zijn in opperbeste stemming dat zij u weer mogen verwelkomen. Natuurlijk denken wij aan alle mensen die door Corona getroffen zijn en daarom garanderen wij dat alle voorgeschreven maatregelen worden nageleefd. Wees welkom en geniet van het mooie weer en onze positieve energie! 

 

Fijn dat u er weer bent!

Wij mogen u weer tussen 10.00 en 22.00 uur ontvangen. Kom heerlijk genieten van een kopje koffie, drankje of van een van onze gerechten. Wij reserveren beperkt vooraf. Ter plekke kunt u ook nog reserveren.

Het Kabouterpad is alle dagen geopend tussen 10.00 en 20.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. 

Zien we u binnenkort weer bij De Generaal? Voor een veilig bezoek aan De Generaal vragen we u om rekening te houden met de volgende richtlijnen due gepubliceerd zijn door de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/horeca-en-evenementen

Wees welkom, blijf gezond en wees lief voor elkaar!
De Generaal wacht op u.

De Generaal