reserveren (035) 542 17 84

Nieuws

Afhaal menukaart

De Generaal en zijn team hebben hun uiterste best gedaan een mooie afhaal menukaart te maken zodat u thuis een beetje een Generaals sfeer kunt creëren. Denk het team, geroezemoes en Mozart erbij en het is alsof u nooit weggeweest bent. Houd vol, blijf lief voor elkaar, blijf gezond en wees verstandig.

En bel 035-5421784 als u trek heeft! 

 

Eerste Kerstdag geopend

Maak van eerste kerstdag dit jaar een feest bij De Generaal!

Alleen op 25 december zijn wij geopend voor lunch en diner vanaf 12.00 uur.

Reserveer van tevoren, bel 035-5421784. 

 

(De Generaal is Tweede Kerstdag gesloten)

 

VACATURE

De Generaal heeft een vacature voor een zelfstandig werkende kok. Bel 0355421784 en vraag naar Ruud Bouwman of Peo van Hoof. Mailen kan ook naar bouwman@degeneraal nl

 

De Generaal in opperbeste stemming

De Generaal en zijn team zijn in opperbeste stemming dat zij u weer mogen verwelkomen. Natuurlijk denken wij aan alle mensen die door Corona getroffen zijn en daarom garanderen wij dat alle voorgeschreven maatregelen worden nageleefd. Wees welkom en geniet van het mooie weer en onze positieve energie! 

Fijn dat u er weer bent!

Wij mogen u weer tussen 10.00 en 22.00 uur ontvangen. Kom heerlijk genieten van een kopje koffie, drankje of van een van onze gerechten. Wij reserveren beperkt vooraf. Ter plekke kunt u ook nog reserveren.

Het Kabouterpad is alle dagen geopend tussen 10.00 en 20.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. 

Zien we u binnenkort weer bij De Generaal? Voor een veilig bezoek aan De Generaal vragen we u om rekening te houden met de volgende richtlijnen due gepubliceerd zijn door de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/horeca-en-evenementen

Wees welkom, blijf gezond en wees lief voor elkaar!
De Generaal wacht op u.

De Generaal